Köpvillkor

Läs igenom köpvillkoren innan du avslutar ditt köp! Vid inredningsorder får Du alltid en orderbekräftelse först, som är viktig att Du läser igenom noga och godkänner innan ordern verkställs.

PRIS
Priset är det som gäller enligt angivelse i katalogen eller i separat prislista.

MOMS
Moms tillkommer på alla priser.

BETALNING
Betalning sker via faktura, 20 dagars netto om inget annat anges.

LEVERANS
Leverans av lagervaror; 1-3 arbetsdagar. Inredning som är beställningsvara; 4-6 veckor.

FRAKT TILLBEHÖR OCH KEMI
En fraktagvift tas ut på varje leverans/order under 1500 kr. Fraktfritt vid köp över 1500 kr.

FRAKT INREDNING
Beroende på volym och vikt kan fraktkostnaden variera. Frakt debiteras i regel i efterhand.

ÖPPET KÖP
Du har rätt att returnera en vara inom 10 dagar från mottagandet om du av någon anledning inte är nöjd. Varan måste vara oanvänd. När du sänder tillbaka varan måste den vara ordentligt paketerad och du betalar själv frakten tillbaka till oss. När vi mottagit och kontrollerat varan så får du pengarna tillbaka. Du får eventuellt inte fraktkostnaden tillbaka. Om inget annat är uppgjort ska du betala vår faktura, därefter skickar vi dig en kreditfaktura när vi mottagit och kontrollerat varan. Skicka varan till:
MODULINE AB, Sockenvägen 112, 784 36 BORLÄNGE

REKLAMATION:
Om varan är transportskadad är det transportören du ska vända dig till. Om skadan är synlig vid mottagandet reklamerar du den genast, annars i efterhand.

Om Moduline har levererat fel vara ska du kontakta oss så fort som möjligt så vi kan åtgärda felet. Vi skickar rätt vara utan extra kostnad.

Vid eventuella reklamationer som godkänns av Moduline ersätter vi med varor för samma varuvärde. Vi ersätter aldrig förlust av eventuell förlorad inkomst i näringsverksamhet.

GARANTI:
Fel på varan åtgärdas i första hand, går det inte att reparera ersätts varan med en ny. Om inget annat anges så omfattas alla el-artiklar av 6 månaders garanti från inköpsdatum. Kvitto/ faktura ska finnas för att styrka inköpsdatum. Eventuell frakt betalas av kunden. Garanti på inredning är 1 år om det är fabriksfel.
Läs mer på www.konsumentverket.se

LEASING – VAD ÄR DET?
Moduline samarbetar med Wasa Kredit som erbjuder leasing. Leasing är en form av långtidshyra där företaget fördelar kostnaden över tiden. Wasa Kredit äger objektet och kunden nyttjar det. Efter leasingtidens slut löses oftast avtalet till ett förutbestämt restvärde, i regel 5-10 % av finansierat belopp. Leasing binder inte kapital, är lätt att budgetera och kan anpassas till intäkterna. Läs mer på www.wasakredit.se

ÖVRIGT:
Vi förbehåller oss rätten att ändra detta avtal utan varsel. Du måste som kund ta del av de aktuella köpvillkor som finns.

Moduline AB har organisationsnummer: 556245-2085