Moduline

  • En av Sveriges största frisörgrossister
  • Personlig service med shop i Borlänge och Örebro
  • Säljarkår som besöker frisörer över hela Sverige
  • Tre olika showrooms med inredning; Borlänge, Örebro och Stockholm

Moduline är ett personligt företag. Vi är en komplett frisörgrossist där du hittar allt du behöver som frisör för att kunna driva en frisörsalong. Vi hjälper våra kunder att nå sina mål på ett inspirerande och effektivt sätt. Vi har specifika kunskaper inom inredning, ergonomi och planering för att du, din salong och din personal ska fungera som bäst.

Vår duktiga säljkår är experter på vårt generösa produktsortiment och vi håller även kurser över hela landet. Vi kan erbjuda allt från minsta hårnål till stora helhetslösningar för frisörsalonger och skolor. Vi arbetar endast med omtyckta professionella märken med hög kvalitet som gemensam nämnare. Vårt huvudkontor ligger i Borlänge, där vi har vårt lager samt en butik där du som frisör kan handla fem dagar i veckan. Vi levererar varor dagligen, dörr till dörr.

Vi hjälper dig självklart med en ritning för att hitta nya smarta sätt att inreda din nya drömsalong. Kostnadsfri ritning vid beställning av inredning. Dessutom kan du besöka våra tre showrooms i Borlänge, Örebro och Stockholm. Ring oss för tidsbokning!