Aktuellt

Våra kampanjer oktober – december 2015

Läs mer om våra aktuella kampanjer här!

Gå en kurs hos oss i höst!

Läs mer här om höstens kurser här!

Boka in dig på Höstinspiration med Richard Säldemar och Artègo!

Varmt välkommen att fylla på med inspiration inför hösten!

Richard Säldemar är kursens gästfrisör och fokus kommer att vara klippning – teknik och trender. Självklart kommer även tekniker från Artègo att vara på plats och visa färger och ge färgtips. Plats; Stockholm den 2 sept och i Örebro den 15 september. Just nu fullt på båda kurstillfällena!
Läs mer här!

Följ med på årets Artègoshow i oktober!

Följ med på årets Artègoevent i oktober!
Ta chansen att vara med på en unik show med internationella toppstylister och olika workshops. Begränsat antal platser, så först till kvarn…
Läs mer här!

Nyhet! Rain Dance från Artègo

Äntligen här! Rain Dance – en efterlängtad nyhet från Artègo.

Rain Dance är en återfuktande hårvårdsserie för alla torra hår! Serien är oljebaserad med fyra olika produkter som gör underverk för ditt hår. Cream Shampoo, Supreme Mask, Leave On Milk Spray och Serum Oil.
Serien innehåller exklusiva oljor och naturliga ingredienser, ger glans och maximal utredning.
Spännande doft av kassia och citrongräs.
Läs mer om våra två kampanjer här!

Nyhet! Hempz Herbal Shampoo & Conditioners

Äntligen här – fuktighetsgivande hårvårdsserie från Hempz Couture!

Schampo och balsam skapade i Hempz tre underbara signaturdofter; Original, Granatäpple och Vaniljplommon. Alla produkter är färgbevarande och berikade med vårdande 100% ekologisk hampafröolja. Parabenfria, glutenfria och 100% Vegan. Storlek: 265 ml/ 1000 ml.
Just nu har vi kampanj på detta, läs mer här!

 

Nyhet – Hempz Body Introkit!

Nu finns det flera härliga introkit från Hempz Body att beställa, läs mer här!

 

Inspiration Organic Colour Systems

Duktiga frisören Malin Olsson från salong ”Gifv Dig Tid” i Vislanda har skapat ett gäng vackra och inspirerande färgmodeller, alla färgade med Organic Colour Systems.
Inspireras här!

 

Bilder från ”Gör om mig 40+”

Vår favoritkurs just nu är ”Gör om mig 40+” med inspirerande dalafrisören Anneli Rosendahl Orrboes. Klicka på länken för att se fler bilder från senaste kursen i Stockholm!

Ny broschyr från Organic Colour Systems!

Bläddra i nya broschyren från Organic Colour Systems!

Artègo Metamorphosis Collection 2013

Klicka på länken för att ladda ned fyra färgrecept från Metamorphosis Collection 2013. För mer exakta tekniker se Metamorphosis Collection Book. Finns att beställa hos Moduline kundtjänst 0243-88090 eller hos din säljare!

Färgtips från våra färgexperter!

Här kommer några inspirerande färgtips från Eva Johansson och Anneli Rosendahl Orrboes, färgat med Organic Colour Systems.
Läs mer här!

Ansiktslyft för Organic Colour Systems

Äntligen matchar OCS förpackningarna med det suveräna innehållet i sina produkter. Med ny energi har de flesta produkterna fått ett nytt och förbättrat utseende. Läs mer om vilka produkter som byter skepnad och ev namn;

Hemsidan har även fått sig ett rejält ansiktslyft och OCS logo är ny och uppdaterad. Välkommen att titta mer här! www.organiccoloursystems.com

 

Ute nu! Vår nya produktkatalog är äntligen här!

Beställ vår fullmatade katalog hos kundtjänst 0243-880 90 eller maila oss på info@moduline.se

Easy Care T- en helt ny vårdserie från Artègo!

Läs mer här eller klicka på bilden för produktinfo!

Artègo – Out Of Order Fashion Collection

”Denna säsong ville vi hylla kvinnan och hennes feminina sida. Vi ville balansera hennes önskan att vara fulländad men sofistikerad, instinktiv men rationell. Enkla snygga klippningar med mjuka linjer och asymmetri, ackompanjerad av ett crescendo av varma och kalla färger, både traditionella och kreativa.”

Läs mer om de olika färgrecepten i följande PDF:

November 2012 – Artègo Inspiration

Så här såg det ut när vi fick besök från italienska Artègo med Attillio, Fiorella och Carlo. Platsen var Scandic Hotell i Borlänge den 14 nov och blev en väldigt lyckad kväll med mycket inspiration, teknik, kommande nyheter och vackra frisyrer.