Aktuellt

Våra kampanjer maj – juli 2016


Läs mer om våra kampanjer här!

Artègo Inspiration, Stockholm, 22 maj 2016


Artègo Sverige är stolta att presentera Jeff Louis, hyllad frisör och stylist, som i maj kommer på ett unikt besök i Stockholm. Välkommen till Meeting Room, söndagen den 22 maj 2016 där Jeff Louis inspirerar med sitt kreativa koncept Flow [floh]. Vi bjuder på bubbel och tilltugg. Inspirationen hålls på engelska. Varmt välkommen!

Läs mer här!

Nyhet! Rain Dance från Artègo

Äntligen här! Rain Dance – en efterlängtad nyhet från Artègo.

Rain Dance är en återfuktande hårvårdsserie för alla torra hår! Serien är oljebaserad med fyra olika produkter som gör underverk för ditt hår. Cream Shampoo, Supreme Mask, Leave On Milk Spray och Serum Oil.
Serien innehåller exklusiva oljor och naturliga ingredienser, ger glans och maximal utredning.
Spännande doft av kassia och citrongräs.

Inspiration Organic Colour Systems

Duktiga frisören Malin Olsson från salong ”Gifv Dig Tid” i Vislanda har skapat ett gäng vackra och inspirerande färgmodeller, alla färgade med Organic Colour Systems.
Inspireras här!

Bilder från ”Gör om mig 40+”

Vår favoritkurs just nu är ”Gör om mig 40+” med inspirerande dalafrisören Anneli Rosendahl Orrboes. Klicka på länken för att se fler bilder från senaste kursen i Stockholm!

Färgtips från våra färgexperter!

Här kommer några inspirerande färgtips från Eva Johansson och Anneli Rosendahl Orrboes, färgat med Organic Colour Systems.
Läs mer här!

Ansiktslyft för Organic Colour Systems

Äntligen matchar OCS förpackningarna med det suveräna innehållet i sina produkter. Med ny energi har de flesta produkterna fått ett nytt och förbättrat utseende. Läs mer om vilka produkter som byter skepnad och ev namn;

Hemsidan har även fått sig ett rejält ansiktslyft och OCS logo är ny och uppdaterad. Välkommen att titta mer här! www.organiccoloursystems.com

 

Ute nu! Vår nya produktkatalog är äntligen här!

Beställ vår fullmatade katalog hos kundtjänst 0243-880 90 eller maila oss på info@moduline.se