Aktuellt

Våra kurser våren 2016

Läs mer här om vårens kurser hos Moduline!

Våra kampanjer januari – februari 2016

Läs mer om våra aktuella kampanjer här!

Nyhet från Artègo – Dream K-lotion

En lyxig avslutning på ett perfekt färgresultat! Läs mer om Dream K-lotion här!

Look & Learn i Stockholm den 18 jan 2016

Måndagen den 18 januari 2016 gästas vi av Karine Jackson, den välrenommerade frisören från London som står bakom Organic Colour Systems senaste frisyrkollektioner.
Läs mer här!

Nyhet! Rain Dance från Artègo

Äntligen här! Rain Dance – en efterlängtad nyhet från Artègo.

Rain Dance är en återfuktande hårvårdsserie för alla torra hår! Serien är oljebaserad med fyra olika produkter som gör underverk för ditt hår. Cream Shampoo, Supreme Mask, Leave On Milk Spray och Serum Oil.
Serien innehåller exklusiva oljor och naturliga ingredienser, ger glans och maximal utredning.
Spännande doft av kassia och citrongräs.

Inspiration Organic Colour Systems

Duktiga frisören Malin Olsson från salong ”Gifv Dig Tid” i Vislanda har skapat ett gäng vackra och inspirerande färgmodeller, alla färgade med Organic Colour Systems.
Inspireras här!

 

Bilder från ”Gör om mig 40+”

Vår favoritkurs just nu är ”Gör om mig 40+” med inspirerande dalafrisören Anneli Rosendahl Orrboes. Klicka på länken för att se fler bilder från senaste kursen i Stockholm!

Ny broschyr från Organic Colour Systems!

Bläddra i nya broschyren från Organic Colour Systems!

Artègo Metamorphosis Collection 2013

Klicka på länken för att ladda ned fyra färgrecept från Metamorphosis Collection 2013. För mer exakta tekniker se Metamorphosis Collection Book. Finns att beställa hos Moduline kundtjänst 0243-88090 eller hos din säljare!

Färgtips från våra färgexperter!

Här kommer några inspirerande färgtips från Eva Johansson och Anneli Rosendahl Orrboes, färgat med Organic Colour Systems.
Läs mer här!

Ansiktslyft för Organic Colour Systems

Äntligen matchar OCS förpackningarna med det suveräna innehållet i sina produkter. Med ny energi har de flesta produkterna fått ett nytt och förbättrat utseende. Läs mer om vilka produkter som byter skepnad och ev namn;

Hemsidan har även fått sig ett rejält ansiktslyft och OCS logo är ny och uppdaterad. Välkommen att titta mer här! www.organiccoloursystems.com

 

Ute nu! Vår nya produktkatalog är äntligen här!

Beställ vår fullmatade katalog hos kundtjänst 0243-880 90 eller maila oss på info@moduline.se

Easy Care T- en helt ny vårdserie från Artègo!

Läs mer här eller klicka på bilden för produktinfo!

Artègo – Out Of Order Fashion Collection

”Denna säsong ville vi hylla kvinnan och hennes feminina sida. Vi ville balansera hennes önskan att vara fulländad men sofistikerad, instinktiv men rationell. Enkla snygga klippningar med mjuka linjer och asymmetri, ackompanjerad av ett crescendo av varma och kalla färger, både traditionella och kreativa.”

Läs mer om de olika färgrecepten i följande PDF:

November 2012 – Artègo Inspiration

Så här såg det ut när vi fick besök från italienska Artègo med Attillio, Fiorella och Carlo. Platsen var Scandic Hotell i Borlänge den 14 nov och blev en väldigt lyckad kväll med mycket inspiration, teknik, kommande nyheter och vackra frisyrer.